Uutisia:


16.7.2024

Upeasti menneen Finnconin jälkeen edessä on vielä Ropecon ensi viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa. Vaskikirjoilla on jälleen myyntipöytä siellä, ja hinnat ovat samat kuin Finnconissakin. Valikoima myös. Saatavilla on omien julkaisujen lisäksi Petri Hiltusen Praedor-omnibusta ja Harmaan jumalan hetkeä sekä myös Ville Vuorelan romaaneja Verivartio ja Pitkien varjojen maa. Näitä on kuitenkin vain rajallinen määrä.

Edellä mainitut Praedor-tekijät myös vierailevat Vaskikirjojen pöydässä. Luvassa on signeerauksia ja vastauksia kysymyksiin. Ajat ovat:

- Ville Vuorela lauantaina klo 17-18
- Petri Hiltunen sunnuntaina klo 13-14


Uusi Praedor-novelliantologia Jalot ja villit on valmistunut. Kirja sisältää kymmenen novellia sekä viisi raapaletta. Tarinat kertovat ennen kaikkea Jaconian monipuolisista kansoista ja kulttuureista.

Voit tilata kirjan kaupasta tai Holvista. Tästä kartasta näet, mistä päin Jaconiaa kukin novelli alkaa.

Tämä saattaa jäädä Vaskikirjojen viimeiseksi julkaisuksi.


Vaskikirjojen verkkokaupassa hinnat ovat huokeammat kuin koskaan.


Vaskikirjojen sähköpostiosoitteessa info@vaskikirjat.fi on ilmennyt ongelmia sen jälkeen kun palveluntarjoaja vaihtui (Vaskikirjoista riippumattomista syistä). Kaikki osoitteeseen lähetetyt viestit eivät ole tulleet perille. Jos epäilet käyneen näin, kannattaa kokeilla osoitetta vaskikirjat@pp2.inet.fi .


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on varastossa jäljellä enää alle kymmenen kappaletta, joten niitä riittää enää nopeimmille ostajille:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.


TULEVIA TAPAHTUMIA 2024

Ropecon Helsingissä 19.-21. heinäkuuta

Muihin tapahtumiin osallistuminen on epävarmaa.