Ursula K. Le Guin: Lentokenttien maailmat
(Changing Planes, 2003)
suomennos Jyrki Iivonen
ISBN 978-952-5722-85-7
(nid.)
ISBN 978-952-5722-86-4 (epub)
pehmeäkantinen
koko 13,5 cm * 19,5 cm)
sivuja  226
julkaisuvuosi 2023

OVH: 28 €
Kansikuva
(tekijä Maya Hahto)

OSTA KIRJA KAUPASTA TAI HOLVISTA ALLE OHJEVÄHITTÄISHINNAN!

SÄHKÖKIRJA ELISA KIRJASTA TAI ELLIBSISTÄ


Oletko kyllästynyt istumaan lentoasemien muovipenkeillä ja pureskelemaan kuivia sämpylöitä jatkolentoja odotellessasi? Tiesitkö, että lentokentiltä voit päästä vierailemaan monissa ihmeellisissä maailmoissa? Tapaa veksien hurjat soturit ja Hegnin ylhäiset kuninkaalliset. Lue jännittäviä tarinoita Mahigulin suuressa kirjastossa ja käy shoppailemassa Lomatason saarilla. Näe omin silmin Gyn siivekkäät ihmiset ja Jendin kuolemattomat. Nämä ja monet muut ihmeet koet toisilla olemisen tasoilla käyttämällä Sita Dulipin menetelmää!

Antropologisen science fictionin mestari Ursula K. Le Guin on jälleen päästänyt mielikuvituksensa valloilleen. Satiirista huumoriakaan ole unohdettu, kun lukijalle esitellään lukuisia erikoisia olentoja, kulttuureita ja yhteiskuntia, jotka ovat Maan ihmisille samalla sekä täysin vieraita että hämmentävän tutunoloisia. Jos et itse vielä hallitse Sita Dulipin menetelmää, saat erinomaisen kuvan näistä maailmoista lukemalla tämän kirjan ja opit samalla paljon myös omasta olemisen tasostamme.

 
Suomennoksesta vastaa eniten Le Guinin kirjoja suomeksi kääntänyt Jyrki Iivonen.


TEOS SISÄLTÄÄ TARINAT:


KIRJAN ARVOSTELUJA

"Joka tapauksessa suosittelen, spefin maailmoista kiinnostuneelle kokoelma on herkkupala. Ihan lopuksi lukija palkitaan vielä yllättyneellä hymyn häiveellä. Kiitos taas suomentajalle Jyrki Iivoselle ja Vaskikirjoille!" - Liisa Rantalaiho, Portti 2/2023

Vesa Sisätön arvostelu Tähtivaeltajassa 4/2024