Suomen spefi-seurojen yhteistyökokous lauantaina 3.3.2018

Tervetuloa Tampereelle!


Spekulatiivinen Fiktio Tampereella (Spektre) järjestää tänäkin vuonna Suomen scifi- ja fantasiaseurojen yhteistyökokouksen.


Tapahtuman infosivuston osoite on http://www.vaskikirjat.fi/kokous.html. Sivustoa päivitetään tarpeen mukaan. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet lopussa!


Osallistumisestaan voi kertoa myös tapahtuman Facebook-sivulla, mutta vain sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi.


Ohjelma/aikataulu


Myös jatkot ovat tarjolla gastropub Inezissä. Siirtyminen sinne tapahtuu omilla autoilla tai takseilla.


Sunnuntaina voidaan vielä jatkaa kokoontumista Tampereelle jääneiden voimin.Sunnuntain smoffaus


Sunnuntaiksi ei ole toisaiseksi löytynyt varsinaista ohjelmaa eikä järjestäjää, mutta jokin kokoontumispaikka lienee sovittavissa viimeistään kokouksessa.


Jos joku haluaa ottaa järjestelyvastuun sunnuntaipäivälle, ottakoon yhteyttä Juriin!

Osallistumismaksu

6 euroa/henkilö. Tämä osallistumismaksu peritään kaikilta, myös niiltä, jotka eivät aio syödä tai saunoa. Maksu kattaa osallistumisen, ohjelman sekä pikkunaposteltavaa ja juomaa. Janoisille omat pullot mukaan – tarjolla olevat juomat ovat alkoholittomia.

Sauna maksaa 6 euroa. Avantoon pääsee ilmaiseksi. Ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, aikooko saunaan, mutta jos aiot, muista oma uimapuku ja pyyhe. Lisäksi villasukat tai rantatossut ovat hyödyksi kylmässä pihassa ja kuumassa saunassa. Sauna on sekasauna, jossa uimapukujen käyttö on vapaaehtoista, mutta avannossa tarkenee paremmin housut jalassa.

Koko lysti maksaa  6 euroa kaikilta + 6 euroa saunojilta + 6 euroa jos haluat pizzaa. Maksut maksetaan käteisellä paikan päällä. Kannattaa varata rahaa myös arpajaisia ja huutokauppaa varten. Paikalla on myös myytävänä spefi-pienkustantamojen kirjoja.

Ruokailu

Pikkunaposteltavaa on tarjolla kaikille, mutta jos haluat syödä tukevammin, siitä peritään x euron maksu ja siitä myös on erikseen mainittava ilmoittautuessa. Pääruokana on tänä vuonna pizza. Tilaamme perhepizzoja, joista kukin jaetaan kolmen ruokailijan kesken.

Pizzat tilataan Hallilan pizzeriasta, jonka valikoimaa voi katsoa tästä. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko pizza-ateriaan ja mitä pizzaa haluat, sillä pizzoja tilataan vain niille, jotka ovat etukäteen ilmoittaneet haluavansa sitä. Laita mielellään ainakin pari-kolme vaihtoehtoa. Valitse kuitenkin valmis listapizza. Myöskään ylimääräisiä mausteita ei voi nyt valita.

Lämmin ruoka nautitaan n. klo 17-18. Pizzansyöjiltä peritään siis 6 euron maksu osallistumismaksun lisäksi. Koska ruokailu alkaa klo 17, siihen mennessä on syytä saapua paikalle, jos haluaa syödä.

Tuvassa on takka, jossa voi grillata itse tuotua makkaraa tai muuta grillikelpoista ruokaa. Jääkaapeissa ei valitettavasti ole tilaa ja mikrossa ei ole aikaa jokaisen osallistujan ruoille, joten muita omia syötäviä saa tuoda vain, jos niitä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa tai lämmittää mikrossa tai jos noudatat niin tiukkaa erikoisruokavaliota, ettei minkäänlainen pizza sovi siihen.


Tulo-ohjeita


Poistuminen


Ilmoittautuminen ja valmistautuminen

Kaikkien tulijoiden toivotaan ilmoittavan tulostaan etukäteen Jurille (juri.timonen(ät)illusionisti.net) 26.2. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi, mitä seuraa/seuroja edustat ja haluatko pizzaa ja mitä pizzaa. Voit myös mainita, jos tuot tullessasi lahjoituksia arpajaisiin tai huutokauppaan.

Eri yhdistykset voivat pitää kokouksiaan saunatuvassa jo klo 12:30-15 välisenä aikana, mikäli ympärillä hääräävät järjestelijät eivät häiritse. Ilmoittakaa mielellään kuitenkin etukäteen, jos kokoustatte silloin.

Jotta yhteistyökokousvaihe ei vie kohtuuttomasti aikaa, toivomme seurojen edustajilta napakoita esityksiä, jotka kestävät korkeintaan viisi minuuttia ja mielellään vähemmän, jos mitään erityistä kaikkia kiinnostavaa kerrottavaa ei ole. Mutta jos kiinnostavaa kerrottavaa on tai jos kyseessä on aivan uusi seura, silloin tietysti sallitaan pitempiäkin esittelyjä.

Jos kukaan seuran edustaja ei ehdi paikalle, se voi lähettää terveisensä kirjallisesti järjestäjille. Esittelyjä ja toimintasuunnitelmia voi lähettää etukäteen siinäkin tapauksessa, että edustaja ehtii paikalle. Jos seura on aikeissa järjestää jonkin tapahtuman vuoden sisällä ja tietää sen päivämäärän jo suurin piirtein, siitäkin olisi hyvä kertoa jo tässä vaiheessa

Paikalle voi tulla saunomaan tai muuten vain viettämään aikaa, vaikkei osallistuisikaan kokoukseen eikä edustaisi mitään seuraa. Silloin tosin on parempi ajoittaa tulonsa yhteistyökokouksen jälkeen klo 17.

Majoittuminen

Ilmoita, jos tarvitset majoitusta Tampereella. Pienille ryhmille voidaan koettaa järjestää kotimajoitusta.

Vastuuhenkilöt

Kokouksen järjestelyistä vastaa spektreläisryhmä:


Lisätietoja voi kysellä, jos jotain jäi epäselväksi.

 


Tämän infosivun tarjoaa Vaskikirjat!

 

Tervetuloa mukaan!